Bewerkt materieel

draai en freeswerk

In de verspanende industrie komt het ook voor dat er een afgebroken boor, afgebroken tap of ander afgebroken gereedschap verwijderd moet worden.

Bekijk meer

Gastankers

Dit schip lag in Zweden en had een afgebroken kop bout. We zijn afgereisd naar Zweden en hebben onder het lossen van de gastanker de afgebroken bout verwijderd. Met de beperkte ruimte die we hadden is het toch gelukt om deze bout te verwijderen.

Bekijk meer

Gasturbines

Hier werden we ingeschakeld voor het verwijderen van een afgebroken bout. Deze bout zat in een Rolls Royce gasturbine motor. Het was een m46 bout en zat slechts enkele cm  naast de cilinderkop. Ondanks de beperkte ruimte was het toch een succes.

Bekijk meer

Heftrucks

Onder andere het verwijderen van afgebroken contragewicht boutenDe opstelling konden we op 80 cm van het afgebroken stuk plaatsen ook het feit dat we verticaal moesten werken in een kleine ruimte, konden we met onze gepatenteerde electroden de klus weer klaren.

Bekijk meer

Kranen en shovels

Onder andere reparatie van afgebroken spruitstukken.

Bekijk meer

Scheepsmotoren

In de machine kamer is het onmogelijk om "even " een motor of een deel ervan op transport te zetten en de werkzaamheden elders te laten doen. esmaly-werken verwijderd de afgebroken kop bouten of gereedschappen zoals tappen, boren of ruimers uit het motorblok zo

Bekijk meer

Vrachtwagens

Afgebroken bouten op vrachtwagens zijn geen probleem voor ons.

Bekijk meer